Objectius

LanCook va ser un projecte finançat per la Unió Europea que es va desenvolupar des del desembre de 2011 i fins al novembre de 2014.

Durant aquests tres anys, l’equip de la Universitat Autònoma de Barcelona que va treballar els materials per aprendre català, es va proposar els objectius següents:

1. Crear materials per aprendre català mitjançant la tasca de cuinar, materials que integren continguts lingüístics i culturals i combinen llenguatge i tecnologia.

2. Relacionar els materials amb els nivells A, B i C del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües.

3. Implementar aquests materiales duent a terme un conjunt de sessions amb participants de diferent procedència geogràfica, diferent camp professional i diferent edat i nivell educatiu (estudiants universitaris, personas nouvingudes, alumnes de formació professional, d’Educació Secundària Obligatòria…).

4. Analitzar i avaluar els materiales per mitjà del treball col·laboratiu de tot l’equip de LanCook, per tal de millorar el disseny i l’eficiència de les receptes i del software per aprendre llengües mentre cuinem i, a més a més, oferir la disponibilitat comercial de les cuines digitals portàtils.

Comments are closed.